Looking For Anything Specific?

Βίλια Φωτιά : Φωτιά στα Βίλια: Καίει ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα ... / Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια.

Βίλια Φωτιά : Φωτιά στα Βίλια: Καίει ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα ... / Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια.. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη.

Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια:

Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται Άγιος Γεώργιος και ...
Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται Άγιος Γεώργιος και ... from www.tovima.gr
Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.

Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια.

Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό.

Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ.

Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια - Νέο μήνυμα από το 112 για ...
Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια - Νέο μήνυμα από το 112 για ... from korinthostv.gr
Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων.

Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές.

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια.

Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - "Εκκενώστε προς ...
Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - "Εκκενώστε προς ... from www.usay.gr
Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Πού έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια.

Posting Komentar

0 Komentar